На всички нас добре ни са известни отличните свойства на меда

...
На всички нас добре ни са известни отличните свойства на меда
Коментари Харесай

Използвайте всяка вечер и ще изтеглите и последния грам мазнини и ще го държите на разстояние

На всички нас добре ни са известни отличните свойства на меда след здравето , както и суперздрава композиция с канелата.

Именно меда и канелата, в случай че се употребяват преди ходенето в леглото подтиква почистването на червата, отстранява гъбички, паразити и други бактерии, които са виновни за спорото храносмилането, а и за неприятния метаболизъм, тъй че най-сетне ще успее да се отървете от всяко грамче на свинска мехлем.

Когато тялото най-накрая се почисти, ще имате съвършената линия, само че и ще поправите здравето. Тези, които употребяват тази рецепта споделят, че всяка заран се събуждате с по-малко тегло още от първия ден. Тази примес можете да употребявате и като предварителна защита против натрупването на мазнини в тялото.

Рецепта:

Тази вечер в 200 мл вряща вода сложете половин чаена лъжичка канела, а когато се охлади прибавете една чаена лъжичка мед и го поставете в ледник. Утре вечер преди да заспите извършите нова напитка, а този, който сте го поставили в ледник изпийте.

Забележка:

Не би трябвало нищо друго да добавяте в тази напитка и би трябвало да пиете единствено вечер, другояче резултатът няма да работи.

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР